Aprovim i Shpejtë

Aprovimi i shpejt, pa lodhje dhe rradhë të gjata, në vetëm 7 minuta merrni produktin tuaj.

Blerje me Këste

Mundësia e blerjes me këste të produkteve që dëshironi, me këste që zgjasin deri në 36 muaj

iPhone 12 Pro Max

Shpejtësia e 5G është përtej imagjinatës. Çipi i ridizejnuar A14 Bionic është procesori më i shepjtë në treg. Sistemi i kamerave Pro i çon fotot në nivelin tjetër. Mbeshtjellja e çeramikës ofron një mbrojte deri 4 herë më të fortë kundra goditjeve.

Produkte në të gjithë Shqipërinë.

Produktet vijnë tek ju kudo që ndodheni, sigurt dhe shpejtë.

Bli me siguri të plotë

Politikat që ne ofrojmë, mbrojnë privatësinë tuaj në çdo blerje.

Pagesë në dorëzim.

Pagesa për produktin do të bëhet pasi produkti ka mbërritur tek ju.

Asistencë e plotë

Skuadra jonë e asistentëve, do t’ju ofrojë zgjidhje të plotë të problemit.