BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone 5G

Bli smartphone-in tend te ri 5G

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
28000208500

Bli smartphone-in tend te ri 5G me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Smartphone-et tashme kane arritur nje grade te re te lidhjes ne rrjet, lidhja 5G. Smartphone si a52s 5g dhe cdo iphone pas iphone 12 tashme suportojne 5G, dhe mund te gjenden ne dyqanet tona. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?