BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone Samsung

Bli smartphone-in tend te ri Samsung

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
12500120000

Bli smartphone-in tend te ri Samsung me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Smartphone-et e shumekerkuar Samsung Galaxy S22 Ultra dhe Samsung Galaxy S21 Ultra gjenden tashme ne dyqanet tona. Ata kane funksionalitetin e lidhjes ne rrjet 5G, dhe vijne me sistemin e operimit Android 12. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?