Sqarim: Ne kete kategori do gjeni telefona me shenja minimale perdorimi dhe 100% funksional e me garanci te njejte si cdo produkt tjeter. Me shenja minimale perdorimi nenkuptojme:
1- Gervishtje te lehta ne xham ( pergjithsisht me xham full nuk duken)
2- Shenja perdorimi ne kase ( pergjithsisht shenja te lehta pa deformime ose goditje te forta shasia)
Shenjat jo ne cdo produkt jane njelloj, per te pare foto ose video reale te produktit qe do merni ju lutem na kontaktoni ne whatsapp 0692525500 ose ne rrjetet tona sociale gjate orarit qe dyqanet jane te hapur.

Po shfaqet përfundimi i vetëm