BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone LG

Bli smartphone-in tend te ri LG

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
2200026000

Bli smartphone-in tend te ri LG me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. LG eshte nje nga markat lider ne prodhimin e smartphone-ve dhe njihen per sistemet e kamerave me cilesi te larte, dizanj inovativ dhe sisteme audio me cilesi te lare, te cilat jane ne dukje me smartphone-in e tyre LG g5. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?