BSS - Buy Smart Store logo
Loading...

Kufje Wireless CellularLine Seek

3,500L

Kufje Wireless CellularLine Seek

Kufjet Wireless CellularLine Seek janë kufjet Bluetooth® me një dizajn të lehtë, portativ, të pajisura me një ekran LED në kasë, i cili tregon ngarkesën e mbetur, në mënyrë që të dini saktësisht se kur është e nevojshme të rikarikoni kutinë (nëpërmjet kabllit USB-C të përfshirë). Falë ergonomisë së tyre dhe audios së balancuar mirë, kufjet SEEK ofrojnë një përvojë gjithëpërfshirëse audio për t’ju shoqëruar gjatë gjithë ditës, ndërsa koha e lojës katër orëshe, e kombinuar me aftësinë për të rimbushur deri në katër herë me kasë, ofron pesëmbëdhjetë orë të lirisë.

Kontrolli me prekje lejon që telefonatat, muzika dhe volumi i dëgjimit të menaxhohen drejtpërdrejt nga kufjet, duke siguruar kontroll të shpejtë dhe të përshtatshëm, pa qenë nevoja të hiqni telefonin nga xhepi. Kufjet janë gati për t’u përdorur me të gjitha pajisjet tuaja: vendosini ato dhe lidhen menjëherë, duke ju mbështjellë me një tingull të fuqishëm e të pastër kristal, ndërsa funksioni Double Master ju lejon të përdorni një kufje të vetme në të njëjtën kohë, duke kursyer jetën e baterisë. forma e kapsulës siguron rehati optimale, me kufjen që përshtatet në mënyrë të përsosur me veshin tuaj për të ofruar një përvojë dëgjimi me cilësi të lartë, me bas të pasur dhe të thellë.

Vlerësime

Nuk ka vlerësime akoma

Ji i/e para të lësh një vlerësim "Kufje Wireless CellularLine Seek"

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?