BSS - Buy Smart Store logo
Loading...

Kufje Wireless AQL Elusion

3,500L

Kufje Wireless AQL Elusion

Përjetoni tingullin e vërtetë stereo me Kufjet Wireless AQL Elusion. Optimizuar për cilësi më të mirë të zërit kur dëgjoni muzikë në internet dhe me një mikrofon të integruar për cilësi më të mirë dhe zë më të qartë. Kutia e ruajtjes dhe karikimit, në të cilën do të keni më shumë se 1 orë kohë dëgjimi në vetëm 15 minuta karikim.

Izolimi i zhurmës që të mos shpërqendroheni nga zhurma e sfondit dhe basi i pasur.

Kontrolloni ato me prekje. Butonat e ndalimit/luajtjes dhe volumit.

Vlerësime

Nuk ka vlerësime akoma

Ji i/e para të lësh një vlerësim "Kufje Wireless AQL Elusion"

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?