BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone iPhone

Bli smartphone-in tend te ri iPhone

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Përdorur
I Ri / I Perdorur
I Ri / I Përdorur
Lloji i Smartphone
Lloji i Smartphone
Çmimi
Çmimi - slider
19000208500
Lloji i Smartphone

iPhone 15 Pro I Ri

139,000L153,000L

Bli iPhone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Zgjidh prej nje nga modelet me te fundit, si iPhone 13 pro dhe iPhone 13 Pro Max, kamerat e te cileve, me rezolucionin e tyre 4K, ju lejojne te kapni cdo moment. Modelet me te fundit vijne te pajisura me sistemin e operimit iOS 15. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?