BSS - Buy Smart Store logo

BSS - iPad

Bli iPad-in tend te ri

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
24000116000

Bli iPad-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Ju keni mundesine te zgjidhni nga larmishmeria e produkteve tona, si ipad air, ipad pro dhe ipad mini. Produktet tona suportojne apple pencil. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?