BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone iOS

Bli smartphone-in tend te ri iOS

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
23000140500

Bli smartphone-in tend te ri iOS me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Smartphone-i me i fundit i apple, iphone 13 pro max, mund te gjendet ne dyqanet tona, dhe vjen me sistemin e operimit ios 15, qe se shpejti do te perditesohet ne ios 16. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?