BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone Google Pixel

Bli smartphone-in tend te ri Google Pixel

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
1600060000

Bli Google Pixel-in me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Ju mund te zgjidhni nga smartphone-et me te mire google pixel ne dyqanet tona, si google pixel 6 dhe google pixel 6 pro, google pixel a4 e shume te tjera. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?