BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone te Rinj

Bli e-scooter-in tend te ri

Të gjithë scooter-at elektrik te mësipërm vijnë me cilësi të garantuar nga klientët tanë. Me shpejtesi qe mund te arrijne deri ne 25 kilometra per ore dhe me nje kapacitet prej 120 kilogrameve, scooter-at tane elektrik jane te pershtatshem si per femije dhe te rritur. Bli me zgjuarsi – Bli në BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?