BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone

Bli smartphone-in tend te ri

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
12000207000

Bli smartphone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Zgjidh nje prej smartphone-ve tane cilesore, iphone, samsung, sony, googke pixel dhe shume te tjere . Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?