BSS - Buy Smart Store logo
Loading...

Appe Macbook Pro 16 Inch M1 2022 I Ri

SKU: N/A Kategorite: ,
Kapaciteti

512GB

Ngjyra

,

255,000L

Ky eshte nje produkt i ri.

Garanci: 12 muaj!

Shiko me shume laptope te ngjashem

Çipi Apple M1 Pro

• CPU me 10 bërthama me 8 bërthama të performancës dhe 2 bërthama efikasiteti
• GPU me 16 bërthama
• Motori nervor me 16 bërthama
• Gjerësia e brezit të memories 200 GB/s
• Motori i medias
• H.264, HEVC, ProRes dhe ProRes RAW i përshpejtuar nga hardueri
• Motori i dekodimit të videos
• Motori i kodimit të videos
• ProRes kodon dhe deshifron motorin

• I konfigurueshëm në:
• M1 Max me CPU 10-core dhe GPU 24-core
• M1 Max me CPU 10-core dhe GPU 32-core

Ekrani

•Ekran Retina XDR

• Ekran Retina XDR 16,2 inç (diagonal); rezolucion origjinal 1 3456 me 2234 me 254 piksele për inç
XDR (Rapazh ekstrem dinamik)

• Raporti i kontrastit 1,000,000:1
• Shkëlqimi XDR: 1000 nits i qëndrueshëm në ekran të plotë, 1600 nits maksimumi2 (vetëm përmbajtja HDR)
• Shkëlqimi SDR: 500 nits
• Ngjyra

1 miliard ngjyra
Ngjyra e gjerë (P3)
Teknologji True Tone
Normat e rifreskimit

Teknologji ProMotion për shpejtësi rifreskuese adaptive deri në 120 Hz
Normat fikse të rifreskimit: 47,95Hz, 48,00Hz, 50,00Hz, 59,94Hz, 60,00Hz

Ram

• Çipi Apple M1 Pro

• 16 GB memorie të unifikuar
I konfigurueshëm në 32 GB (M1 Pro ose M1 Max) ose 64 GB (M1 Max)
Çipi Apple M1 Max

• 32 GB memorie të unifikuar
I konfigurueshëm në 64 GB

Vlerësime

Nuk ka vlerësime akoma

Ji i/e para të lësh një vlerësim "Appe Macbook Pro 16 Inch M1 2022 I Ri"

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?