BSS - Buy Smart Store logo

BSS - Smartphone Android

Bli smartphone-in tend te ri Android

Çfarë smartphone-i dëshiron?

I Ri / I Perdorur
Lloji i Smartphone
Çmimi
21000115000

Bli smartphone-in tend te ri Android me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Me ardhjen e android 12, smartphone-et android iu jane shtuar shume funksionalitete te reja. Smartphone si oneplus 8 dhe  samsung a12 jane disa nga smartphone-et qe kane perfituar me shume nga ky version i android. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Fillo bisedën
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje, si mund të të ndihmoj?